Železný Brod:SK Třebín 1:3(-23,-11,21-21) 3:2(24,-18,-23,25,15)

Že jsme potřebovali na domácí palubovce utrhnout 2 vítězství je nepochybné, nicméně přístup k dopolednímu utkání, byl z mého „chřipkou zdevastovaného pohledu“, více než laxní,.. Rozcvička rozhodně nepřipomínala nějakou výraznou chuť (nedejbože touhu) po vítězství. Upřímně řečeno, Třebín, který je v tabulce o kus výše, neředváděl kromě solidního servisu 2 hráčů vůbec nic, ale i to na nás stačilo. Nicméně – první set jsme prohrávali 11:2 – a vedli 23:22. Jeden šťastný servis o pásku, kiks v poli, set stačily v pohodě dohrát. Druhý set náš kompletní tým chyběl ! Poté jsme se trochu vzpamatovali, třetí set vyhráli a ve čtvrtém se v trápení opět propadli dolů. Bohužel s kulhajícím hlavním smečařem, který svoji totální indispozici přizná až ve třetím setu, to fakt nejde – tato chyba samozřejmě nejde jenom za Kubinou, měl jsem ho vyndat výrazně dříve. Dopolední Třebín, byl soupeřem, který se doma musí porážet.

Odpolední taškařici jsem ze zdravotních důvodů opustil – a zřejmě jsem to měl udělat již ráno. Ruky dal na libero Kubinu, na smeči se konečně chytil Martin a řekl si o plac v základu – zaplať bůh. 3:2 po dvou a půl hodinách utrápeného volejbalu nám dává šance se trochu zvednout. Příští týden Dřevěnice a poté doma Havlíčkův Brod.

Evidentně nám chyběl Tonev – příjem dopoledne byla hrůza (zuby jsou svinstvo), Kuba v práci a ebolou rovněž stižený Káča jr. Pochvalu za výkon především Dupy na bloku  a na útoku odpoledne, téměř bezchybný Martin.

Rozhodčí – klasická dvojka –  Pozděna – Ludvíček. „Bondy“ odpustil ve 4- tém, dopoledním setu, setu hostujícímu nahrávači a následně smečaři 4 (3+1)dvojáky z našeho pohledu. Viděl to jinak, … pokud se nám toto přihodí venku, automaticky jsou to body pro domácí. Před 3 lety by nám to neudělal, protože by měl průvan. Jsou z nás pěkný poserové,……

Dnešní kopec bude určitě pěkně „vostrej“ – protože plánovaná muzika bude (zase takovou ztrátou nejsem,… :-)) – jdu dát 2 čaje a let´s go home ! „Hugáč“ má kytaru připravenou, Martinův tenor je také ready a ostatní se určitě rádi přidají.

[print_link] [ratings]

Related Images:

2 Comments

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*