Hrotovice : Železný Brod 3:1(-20,18,22,22) a 3:0(19,18,23)

Starší a těžší polovina slepované sestavy odjela do kraje „postřižinského piva“ již v pátek, zbytek dorazil po okreskách a objížďkách těsně před začátkem utkání, ale v tom náš problém opravdu nebyl. Začali jsme velmi dobře a sebevědomě, první set vyhráli a měli našlápnuto i do setu druhého. Nicméně vlastní chyby, zejména na příjmu a smeči, nás připravily o možnost vyhrát. Dopoledne jsme na Hrotovice měli, odpoledne jsme již byli ve všech činnostech, snad kromě náhrávky, krok pozadu za soupeřem. Pouze bojovná koncovka třetího setu mohla ještě znamenat zápletku, která se ale nekonala – Šáchič po servisu na pálce „home-run“,….. V závěru jsme se malinko „rafli“, trochu emotivně jsem poslal zapisovatelku utkání (zřejmě maminku některého z hráčů soupeře 😳 , která mě krásným gestem naznačila ať držím hubu, což neklaplo :mrgreen: )  kamsi, protože se celý den situovala do role spravedlivé amazonky  a  třetího rozhodčího,… Jinak hodně korektní a slušný soupeř, který nám zejména odpoledne nedal šanci. Naše rozbořená sestava a neúčast Kubiny, Dupyho, Káči, Rukyho, nikterak nesnižuje výkon soupeře.

  • nejlepší naši plejeři – Kule na bombě, Lukáš na náhře – zejména dopoledne naprosto bez chyby a velmi dobře,… Premiéra mu vyšla super,….
  • zklamáním trochu byla smeč – Roman ani Havlis se do hry příliš nedostali,… Solidní standard odvedl Kuba,…
  • velmi slušně Káča jr., přesto bylo evidentní, že si smečaři soupeře s naším blokem hráli příliš lehce,..
  • Pokud jsem někde psal Hrotovicích jako o „pr….“, tak se musím hodně rychle opravit. Takhle čisté, uklizené a super vybavené městečko (jak kdo chce) kousek od Dukovan, jsem už dlouho neviděl.
  • Dukla vybouchla doma s Benátkami, i přes „Bumlův“ výron ve čtvrtém setu,..
  • Závěr „Na kopečku“ byl docela hustý,… se Šošem jsme doma ještě křápli litránek červeného
  • Kluci z Jablonce 2x prdli – 3:1 v Budějicích a 3:0 s Brnem,… jezdí jich hodně málo,.. 😥
  • Lokotka 2x povinně porazila Semily

Zde si můžete přečíst komentář vítězů: >>>

[ratings] [print_link]

Related Images:

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*